Over mij

Mark KoperHoi, goed dat je deze website bezoekt! Mijn naam is Mark Koper. Bedenker en schrijver van deze website. Het idee van deze website is in 2012 ontstaan door een bijzondere samenloop van omstandigheden.

In 2011 begonnen bij mij de brandend maagzuur symptomen steeds heviger te worden tot ik het niet meer hield. Ik maakte een afspraak bij de dokter om van mijn klachten af te komen. Mijn dokter volgde de standaardprocedure en schreef maagzuurremmers voor. Aan het begin gaf dit verlichting en was ik opgelucht dat het beter ging.

Helaas bleek deze verlichting van korte duur en het begin van vele doktersbezoekjes. De resultaten van deze doktersbezoekjes liepen erg uiteen. De ene keer leek de medicatie goed aan te slaan, de andere keer merkte ik geen verschil… maar over de gehele lijn merkte ik dat het maagzuur bleef zeuren.

In deze periode werkte ik nog bij één van de grotere ICT bedrijven van Nederland. Mijn vrouw en ik besloten tijdens de kerstvakantie van onze kinderen een week vrij te nemen en naar een vakantiepark in de Ardennen te gaan.

Hier ontmoette ik tijdens één van de vele kinderactiviteiten Martijn Zijlstra. Ik kan me niet meer herinneren hoe het kwam, maar binnen 5 minuten zaten we over brandend maagzuur te praten. Hij vertelde me dat hij zelf jarenlang last had gehad van brandend maagzuur en hoe hij hier vanaf was gekomen.

Zijn verhaal boeide mij enorm en was vastbesloten om zijn methode ook eens te proberen zodra ik weer thuis was van vakantie. Hij vertelde me dat de permanente oplossing tegen brandend maagzuur zit in het herstellen van je natuurlijke weerstand tegen brandend maagzuur.

Eenmaal thuisgekomen was één van de eerste dingen die ik deed: naar zijn website gaan; die hij voor mij op een bierviltje had geschreven. Ik bestelde zijn stappenplan en ging er gelijk mee aan de slag.

Net zoals bij maagzuurremmers merkte ik de eerste dagen dat de klachten minder heftig werden, maar waar het bij maagzuurremmers daarna vaak bergafwaarts ging, was dat nu niet het geval. De klachten bleven weg.

Op een gegeven moment was het niet langer nodig om de richtlijnen uit het stappenplan te volgen. Mijn lichaam was hersteld.

Ik belde Martijn op om hem te bedanken. Hoe fijn het was dat ik geen pijn meer had en niet langer geremd was om te doen en te eten wat ik wilde.

Ik vertelde hem dat ik ervan overtuigd was (en nog steeds ben) dat veel meer mensen baat bij zijn stappenplan hebben. Als ICT’er vond ik dat ik op zijn minst een website kon bouwen om zijn boodschap te verspreiden. Zo is eind 2012 www.maagzuurremmers.net ontstaan.

Inmiddels hebben honderden Nederlanders en Belgen geen maagzuurklachten meer doordat zij dankzij deze website de weg hebben gevonden naar het stappenplan.

Heb jij op dit moment last van maagzuurklachten? Probeer het stappenplan dan ook eens uit. De verlichting die ik persoonlijk dankzij het stappenplan heb gekregen is ‘onbetaalbaar’.

Klik hier om naar het stappenplan te gaan.

Previous Post

Refluxklachten

Next Post

Magnesiumtekort door maagzuurremmers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *