Maagzuur oorzaak

Maagzuur oorzaak

Misschien ben jij net bij de dokter geweest en zei hij of zij tegen jouw dat de brandend maagzuur oorzaak het volgende was: een teveel aan maagzuur. Jij bent niet de eerste die dit te horen krijgt van zijn of haar dokter, 9 van de 10 doktoren geven dit als oorzaak! Waarschijnlijk leren ze dit bij hun studie.

“Maar is dat dan niet de juiste diagnose van de oorzaak?” inderdaad. “wat is dan wel de brandend maagzuur oorzaak bij mij?” De brandend maagzuur oorzaak is een niet goed werkende kringspier in de slokdarm (niet sluitend maagklepje, wordt het soms ook wel in de volksmond genoemd). Je hebt 2 kringspieren in jouw slokdarm; één zit bovenin, die opent als je slikt en de 2de zit onderin jouw slokdarm, die de opening tussen slokdarm en maag afsluit. Als deze niet goed afsluit, betekent het dat er maagzuur omhoog kan komen. Dit zorgt dus voor jouw brandend maagzuur klachten.

Nog even terugkomend op de doktoren: brandend maagzuur problemen starten voornamelijk bij mensen tussen de 40 en 55 jaar. En wat blijkt nou, met de jaren dat je ouder wordt, neemt de hoeveelheid maagzuur af. Dus dit geeft nogmaals aan, dat een teveel aan maagzuur een complete onzin redenatie is! Het zou betekenen dat hoe jonger je bent, hoe meer maagzuur klachten je zou moeten hebben!

Nog een reden waarom juist te weinig maagzuur de oorzaak kan zijn van brandend maagzuur: als je veel maagzuur produceert, verwerk je voeding beter. Doordat je voeding beter verwerkt, worden er meer voedingsstoffen opgenomen. Omdat er meer voedingsstoffen opgenomen worden, zijn er meer bouwstoffen, om de onderste kringspier goed te laten werken.

 

Onderneem actie, nu jij jouw brandend maagzuur oorzaak weet

Nu jij de brandend maagzuur oorzaak weet is het zaak om deze op de juiste manier aan te pakken. Wacht daarom niet langer, klik hier en pak jouw brandend maagzuur oorzaak aan, binnen 48u voorgoed van jouw brandend maagzuur af!

Tags: , , , ,
Previous Post

Maagzuur tips

Next Post

Maagzuur medicijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *